Ombudsman till Sundbyberg

Socialdemokraterna i Sundbyberg söker nu en ombudsman som vill förbättra Sundbyberg med oss.  

Som ombudsman arbetar du i första hand för arbetet med frågor som rör Sundbybergs Socialdemokratiska arbetarekommuns verksamhet. En av de viktigaste uppgifterna är att du bistår abetarekommunens ordförande och styrelse i arbetet med partiverksamheten och dess utveckling. Du kommer bland annat ansvara för att våra medlemmar får de bästa förutsättningarna att delta i olika verksamheter som exempelvis politiska kampanjer, första majfirande och andra utåtriktade aktiviteter som innebär dialoger med Sundbybergsborna. En viktig uppgift innefattar planering och förberedelser av de kommande valrörelserna. Vi vill helt enkelt att du är med och skapar ett framtidsorienterat Socialdemokratiskt parti i Sundbyberg!

Kvalifikationer

Arbetet som politisk sekreterare/ombudsman kräver en person med ett stort intresse för politik i allmänhet och att utveckla politiska organisationer i synnerhet. Du har erfarenhet av att jobba i högt tempo, kan motivera, entusiasmera och engagera våra medlemmar och leda kampanjaktiviteter. Du ska också kunna ta dig an administrativa uppgifter som t.ex. föra protokoll och ansvara för ekonomihantering. Vi tror att du har erfarenhet från partiarbete, idrottsrörelsen eller folkbildningen.

Ansökan

Skicka din ansökan till pol.sek.sbg1@gmail.com senast den 31 mars. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsens slutdatum. Skicka därför din ansökan så snart du kan.

Villkor

Vi erbjuder dig en tidsbegränsad anställning fram till december 2018. Därefter finns möjlighet till fortsatt anställning under kommande mandatperiod. Du arbetar 100 procent med placering i Sundbyberg, Stockholms län. Månadslön efter kollektivavtal. Tillträde snarast.

Information

Kontakta oppositionsrådet Peter Schilling (S), peter.schilling@sundbyberg.se, eller ring 070-087 5357.

  • dela på facebook
  • dela på twitter
  • Skriv ut