Marita Ulvskog gäst på Boulevardteatern

På lördag de 22 november kl 21 gästar Marita Ulvskog Boulevardteatern. Det blir ett annorlunda samtal med tre improvisations-skådespelare och en musiker.

Varför ska man gå till Boulevardteatern på lördag?

- För att det är en möjlighet att lära känna en person på ett lite annat sätt. Man kan skratta och se delar av en persons liv som improvisationsteater. Det är bättre än stå-upp!

Boulevardteatern marknadsför de här kvällarna med att vi ska få veta något som vi inte visste om gästen. Vad kommer du att avslöja?

- Jag har hållt på så länge så det finns inte mycket att avslöja, men något nytt blir det. Jag och Marvin Yxner som leder samtalet är kompisar från min uppväxt i Luleå. Vi var kompisar i samma gäng. Det finns mycket att berätta.

Har du fått några instruktioner inför lördag?

- Nej, inga alls. Jag går dit. Jag har gjort något liknande en gång tidigare som utgick från min livskurva. Det fick mitt liv att framstå som väldigt spännande med toppar och dalar.

Är det bra att politiker ställer upp i den här typen av sammanhang?

- Jag tror att det är jätteviktigt. I dag är jag i Växjö som prao i ett skolkök, serverar mat och torkar upp soppa som barnen spiller på golvet. Det är ett helt annat sätt att möta människor. Samma sak är det med kultur och teater. Vi får ofta en väldigt ensidig bild av politiker som skapar ett stort avstånd. Den här typen av samtal som Boulevardteatern bjuder in till är jätteviktiga.

  • dela på facebook
  • dela på twitter
  • Skriv ut