"Jag tror på Årjäng!"Jag som socialdemokrat tror på Sverige, och jag tror på Årjäng. Jag tror ett annat Årjäng är möjligt - ett Möjligheternas Årjäng!

Jag är övertygad om att vår vackra kommun har en stor potential att bli ännu bättre för både unga och gamla. Då gäller det att inte slösa skatteresurser på felsatsningar och förlegade lösningar.

Vårt viktigaste vallöfte är att bygga en ny högstadieskola! Vi vill se en modern, fräsch, energismart och tillgänglighets-anpassad gemensam högstadieskola för alla kommunens ungdomar, med de bästa resurserna för undervisningen - det tycker vi är en solklar framtidslösning.

Vi är övertygade om att det lönar sig att satsa på våra barn och ungdomar. Om de får bästa tänkbara start i livet så mår både de unga och alla andra runt omkring bättre!

Det är kärnan i vår politik - alla tjänar på att vi tillsammans tar hand om varandra. En gemensam skola och sjukvård där vi ser till att ingen hamnar utanför.

Det ställs i höstens val mot ytterligare stora skattesänkningar, som direkt slår mot vår gemensamma välfärd. Vi här i Årjäng har exempelvis redan tvingats att skära hårt i kommunens hemtjänst. Nu vill vi socialdemokrater satsa på välfärden istället för att sänka skatten ytterligare.

Unga, gamla, barn, vuxna, arbetslösa, löntagare och pensionärer och alla andra - i Möjligheternas Årjäng vill vi socialdemokrater skapa förutsättningar för alla att utvecklas och växa som människor.

Ett annat Årjäng är Möjligt!

Daniel Schützer, veterinär, är Socialdemokraternas kandidat till Kommunalråd i Årjäng

Sidan uppdaterades senast: 2010-08-24 10:43