Flera SSU klubbar i Borås

SSU Borås består utav flera klubbar som samlar ungdomar  från hela kommunen. Tack vare den stora bredden av klubbar så finns det garanterat en klubb för dig. Klubbarna är följande:


• Borås S-Studenter
• SSU Fraternitas
• SSU Frihet 
 
SSU Frihet är en SSU klubb i Borås som samlar ungdomar från hela staden som vill förena sig i kampen för en demokratisk socialism. Vi har en massa roliga och politisktladdade aktiviteter så som rockkonserter mot rasism och tältande demonstrationer emot hemlösheten. Metoderna kan vara enkla, men alltid en nagel i ögat på borgerligheten i staden.

För att lära oss mer om hur vi kan påverka samhället håller vi studiecirklar om allt möjligt som intresserar oss. Feminism, hållbar utveckling eller kulturpolitik, hos SSU får du lära dig saker du aldrig hörs tala om i skolbänken. Kunskap är makt!

Vi har möten varje onsdag klockan 17.00 i vår lokal på Allegatan 61, fjärde våning. Det ligger intill "Hemmakväll". Alla, oavsett om du är jätteintresserad av klasskamp eller mest vill ha en rolig stund, är jättevälkomna till våra möten!

Kontakta SSU för mer information:
telefon 0703-23 66 10

 info@ssusodraalvsborg.se

Socialism är vårt mål - demokrati är vårt vapen!

Sidan uppdaterades senast: 2013-12-29 16:56