Åhus Kvinnoklubb

Ordförande
Birgit Skoog
Järnvägsgatan 9i
SE-296 31 Åhus
Telefon: 044-24 33 05
Mobil: 070-670 48 59
E-post: b.skoog@telia.com

Kassör
Kerstin Ginste
Brötavägen 35
SE-291 51 Kristianstad
Telefon: 044-24 50 86
E-post: ginstenilsson@telia.com

Studieorganisatör
Ingrid Cimmerbeck
Hjalmar Söderbergs väg 10
SE-291 45 Kristianstad
Telefon: 044-12 73 49
E-post: cimmerbeck@@swipnet.se

 

Till kvinnoklubbens styrelse - Hej på er!

Fortsatt trevlig, skön och härlig sommar! Jag har haft den skönaste sommaren på flera år här i Lesjöfors. Lagom värme, sol, regn, simturer! Och vila, vilket jag behövde!Jag joppas att ni haft det likadant!
Men nu börjar allvaret, tyvärr! Vi skall banne mej vinna valet och vi måste alla hjälpas åt!
Styrelsemöte hos mej måndagen den 30 augusti 2010 kl. 14,00.
 
VVaVad kan vi hjälpa till med i valrörelsen och var skall vi sätta in stötarna? Det bästa är nog att vara med på de platser och de aktioner, som Arbetarekommunen planerat och där visa upp kvinnornas program. Eller skall vi göra egna aktiviteter? Fundera! Förslag!
 
Vi har följande att komma med: Röda systrars elaka visor om Tant Grön, Tant Brun, Tant Gredelin och Farbror Blå.
Kvinnodistriktets alldeles utmärkta broschyr: Endast för kvinnor. Jag har beställt 300 ex.
Morgonbris valnummer, beställt 200 ex, 1 kr st.
T-shirt med tryck: Mona - Sveriges första kvinnliga statsminister. 100 kr st. Har beställt 5 S, 5 M, 10 L, 10 XL. Jag har bett Kvinnoförbundet och Kvinnodistriktet att skicka det till Arbetarekommunen, så att allt finns på ett ställe. Jag hoppas vi får T-shirten - L och XL var slut på förbundet igår, men jag chansade och beställde på kvinnodistriktet. S och M fanns kvar på Förbundet, så de kommer.
Jag har meddelat Niklas, som är samordnare på Arbetarkommunen, både beställningen och när vi skall ha styrelsemöte och att vi återkommer efter det. Kerstin och jag har pratats vid ang. beställningarna - hon sitter ju på pengarna. Vi får prata vackert med Arbetarekommunen, så att även våra önskemål betalas ur arbetarekommunens valbudget.
Jag hade ju tänkt att vara tillbaka i Åhus i slutet på denna vecka, men min släktforskning har ställt till det. Jag skall träffa en tremänning - nästkusin och hans familj på fredag och en annan nästkusin på onsdag i nästa vecka, så jag landar inte i Åhus förrän den 27 eller 28:e nästa vecka. Jag vill inte missa detta, för vi har inte setts på de senaste 10 åren!
Jag blir glad om ni bekräftar att ni fått det här mailet.
Vi ses! Varma hälsningar
Birgit
Sidan uppdaterades senast: 2010-04-05 18:03