Distriktskongress 2009

 Hela denna sal kommer att fyllas av delegater från hela vårt län,


Det nya duon GEES, Gunnar Sundström och Erik Ericsson inledde tillsammans med att vi tillsammans sjöng ”Vi byggde landet”
Därefter invigde Britt Westerlund kongressen. I sitt inledningstal tog Britt upp att vi fortfarande är den största arbetarekommunen i länet men att Piteå snart är ikapp oss. Vill vi fortsätta ha denna ledning krävs att vi börjar värva medlemmar med samma engagemang som Piteå.
Delegaterna fick under lördagen ta del av 4 parallella seminarier, varje seminarium var ca.35 minuter, seminarierna var indelade i en teoretisk- och praktisk
Följande seminarier kunde delegaterna välja mellan.
• ESP, Europeiska Socialdemokraters Parti, välkommen som aktivist!
Säg vad du tycker om vårt gemensamma europeiska valmanifest!
• EU direkt!  Testa dina EU kunskaper och skriv en insändare!
•  Kyrkovalet är viktigt!  Skriv ett vykort till en bekant med dina två viktigaste argument inför Kyrkovalet!
• Medlemsutveckling är kul! Ring en vän och erbjud medlemskap

60 nya medlemmar gav uppgiften ring en vän, 92 vykort skrevs, filmer till you tube med budskap om vikten av att rösta och rösta rött i EU valet. Samt ett 50-tal valargument författades under seminarierna.


Som ny ordförande valdes Karin Åström, Karin tackade för de förtroende hon fått och lovade att fortsätt styra partiet i samma anda som Kristina Z.

Första dagen avslutades med en middag med efterföljande dans Piteå avtackade Kristina Zakrisson med en specialskriven sång.

 

 

Sidan uppdaterades senast: 2009-03-29 22:47