VALBORGSMÄSSOFIRANDE 30 APRIL

 
Från gruppen Agera var vi ute och delade ut information om möjligheten att förtidsrösta. Vi möttes enbart av positiva gensvar, ett tack för informationen och vi var även noga med att poängtera att de skulle rösta rött. Informationen som vi gav ut var följande.

Du Kan förtidsrösta från den 20 maj på följande ställen i Luleå (på ordinarie öppettider)
• Stadsbiblioteket, Kulturens Hus, Hertsöns Bibliotek , Björkskatans Bibliotek, Gammelstads Bibliotek, Bergnäsets Bibliotek, Örnäsets Bibliotek och Medborgarkontoret Råneå
På följande arbetsplatser kan du också förtidsrösta
(info om datum och tider kommer att anslås på arbetsplatserna)
• Gymnasieskolans Bibliotek, Norrbottens flygflottilj, SSAB, Luleå tekniska universitet, Ferruform

Vi uppmanade också att ta med röstkort och legitimation och passa på och förtidsrösta på någon av kommunens förtidsröstlokaler med start den 20 maj och att på valdagen den 7 juni kommer vallokalerna vara öppna från kl. 08.00 till kl.21.00.
 Vi informerade även om att valnämnden kommer att annonsera om vallokaler i lokalpress, och att på röstkort kommer man att se vilken vallokal man gå till på valdagen.  
Det viktigaste i vårt budskap var och är:                                                                            Använd din rättighet, rösta i europaparlamentsvaletVår vardag påverkas av EU och din röst påverkar EU!   

Sidan uppdaterades senast: 2009-04-30 23:55