Annelie Wallberg

Hej!

Jag är i grunden utbildad på Träförädlingslinjen på Slottegymnasiet och  när jag var klar 1988 började jag direkt att arbeta på Färila Sågverk. Där blev jag efter några år fackligt aktiv, först i Träindustriarbetareförbundet och sedan i Skogs & Träfacket.

Från dessa uppdrag och till att engagera mig politiskt var steget inte långt.

1994 fick jag mina första uppdrag för Socialdemokraterna i Ljusdals kommun. Det började med uppdrag i bland annat S-föreningen och LO-sektionen samt tekniska nämnden (heter nu samhällsbyggnadsutskottet) och Ljusdals energiföretag. Jag har fortsatt inom de tekniska områdena under tiden sedan dess och varje uppdrag och mandatperiod har lärt mig något nytt. Jag har haft roligt och har fått möta många intressanta människor.

Att ha ett förtroendeuppdrag är för mig, just vad det låter som, ett stort förtroende som jag vill göra det bästa jag kan för att förvalta väl.

Min förhoppning inför nästa års val är att Socialdemokraterna gör ett bra val såväl i kommunen som på riksnivå, något annat vill jag inte tänka mig. Förutom politik består mitt liv av arbete, just nu i hemtjänsten i Järvsö. Ett arbete med flera fördelar men något av det bästa med arbetet är alla möten med människor, alla livshistorier jag får ta del av och allt jag får dela med mina arbetskamrater.

Jag tycker om att jogga ( i långsam fart) och har, för tredje gången, anmält mig till höstens Stockholm halvmaraton. Min förhoppning inför den närmaste tiden är att jag ska kunna bestämma mig för om jag vågar ge mig på att ta MC-kort.

Här har du läst en kort presentation av mig, min bakgrund och mina tankar. Jag pratar gärna mer med dig när vi ses.

Hälsningar Annelie

Här är jag tillsammans med SSU-ordförande Emma lindberg och Malin Ängerå, ordförande i Ljusdal S-förening.

Här hälsar jag distriktskongressens alla ombud välkomna.

 

Jag och kommunfullmäktiges ordförande Ulla-Britt Gidemalm valarbetar vid Wienercafét i Ljusdal

Ljusdals folkpark är en anläggning som är viktig för oss. Här är jag tillsammans med leif, Anne och Björn.

 

Sidan uppdaterades senast: 2014-08-14 10:28