Birgitta Ek

 

Hej,

jag heter Birgitta Ek och jag kommer från Sunne i Värmland. Jag är 68 år och jag bor i Järvsö sedan 18 år tillsammans med min sambo Roland. Jag har 3 barn, 6 barnbarn och 8 bonusbarnbarn.

Under mitt yrkesverksamma liv har jag jobbat inom äldreomsorgen. Inom det området blev det 30 år för mig tills det blev dags för pension. De sista 15 yrkesverksamma åren arbetade jag inom demensvården.

Jag har varit fackligt aktiv nästan lika länge. Att arbeta med äldre har varit stimulerande, jobbigt förstås, men roligt att träffa så många människor.

Mina fritidsintressen är många. Jag gillar att jobba i trädgården och jag väver en hel del för att nämna två av alla aktiviteter jag roar mig med. Jag gillar idén med föreningsliv och jag är aktiv i flera föreningar t.ex. Röda korsets väntjänst i Järvsö, Trädgårdssällskap med flera.

Under den här mandatperioden (2011-2014), är jag ledamot i omsorgsnämnden och ersättare i Ljusdals kommunfullmäktige. Jag är även styrelseledamot i Järvsö S-förening.

Jag är Socialdemokrat! Det har jag alltid varit - för mig finns inget annat val.

Jag tror på alla människors lika värde, jämlikhet och solidaritet.

 

// Med vänliga hälsningar Birgitta

 

Här ser ni utsikter i olika årstider från mitt köksfönster och gård: 

 

Här är jag på Stenegården i Järvsö tillsammans med Janne Nordlinder och Wille. Den kända stolen har jag också provsuttit på.

Sidan uppdaterades senast: 2014-08-14 09:50