Emma Lindberg

Hej,

det är jag som är Emma Lindberg och jag är nr 19 på Socialdemokraternas lista med kandidater till kommunfullmäktige 2015-2018. Jag är ordförande för SSU i Ljusdal och politik intresserar mig.

Jag föddes 1994 på Hudiksvalls BB och jag bor fortfarande i mitt föräldrahem i Sjövästa. Självklart vill jag som 20 åring skaffa ett eget hem och ha en trygg anställning som ger de ekonomiska förutsättningarna för ett eget boende. Jag studerade vid Slottegymnasiet, hotell- och restaurangprogrammet och det var en fin tid kan jag lova. Matlagning, snygga dukningar och glada människor är tre fantastiska kombinationer som skapar en miljö som jag verkligen trivs i.

Jobb och bostad är två av valets viktigaste frågor för mig, men framförallt för Sveriges unga. Människor har olika drömmar och mål, men gemensamt för alla är behovet av att själv kunna försörja sig, flytta hemifrån och självständigt skapa sig det liv man önskar.

Jag vet. Jag är själv i drömmarnas tid. Dessutom hänger frågan om jobben och frågan om bostäderna mycket tydligt ihop.

Jag jobbar inom restaurangbranschen och på fritiden är jag gärna och ofta med mina hästar. Jag har två varmblodshästar hemma i Sjövästa. De är mina bästa vänner, om så min pojkvän är bäst.

Valet i höst är viktigt för det handlar om ett vägval för framtiden. Framtiden börjar nu och jag vill vara med och påverka hur min och din framtid ska bli.

Den borgerliga regeringens mål är att pressa igenom så många skattesänkningar som möjligt. Det tror jag inte en sekund på!

Vi socialdemokrater har ett annat mål. Vårt mål är att fler unga ska kunna försörja sig själva, sätta upp sitt eget namn på dörren och börja sitt liv som vuxna och självständiga individer. Det tror jag stenhårt på.

Jag heter som sagt Emma och jag återkommer! 

Hälsningar Emma Lindberg


Här är jag tillsammans med Annelie Wallberg och Malin Ängerå

Foto: Markus Evensson

Här är jag tillsammans med Sveriges kommande statsminister Stefan Löfven 

Jag är SSU ordförande här i Ljusdal.

Vill du bli medlem? Klicka HÄR :) 


Sidan uppdaterades senast: 2013-06-24 10:27