Lars Engström

Hej!

Jag heter Lars men kallas för Lasse. För cirka 1 år sedan flyttade jag upp till Los från Stockholm. Bor i Los med min fru Birgitta och vår katt som heter Felix. Jag är uppväxt i ett arbetarhem. Var med i Unga Örnar som liten. Var också med i SSU några år. Kanske inte så mycket aktiv men följde med i debatter och så vidare. Har jobbat fackligt i Stockholm i Kommunal. Jobbar som underskötare inom äldrevården i Ljusdal. Ett arbete dom jag trivs med. Tycker om att hjälpa dem äldre.

 

Vad vill jag då jobba med politiskt?

Eftersom jag nu sitter med i utbildningsnämnden så värnar jag för dem unga. Att det ska finnas en bra skola där man trivs i är självklart. Eleverna ska tycka att det är roligt att gå till skolan och för det så behövs det kvalificerade lärare. Vi måste också ta hand om dem skolor som ligger ut i landsbygden.

Nu när jag har bott i Los i 1 år märker jag hur svårt det är att få byarna att växa. Man måst på något sätt ordna så att det blir mer inflyttning i byarna än utflyttning. En svår uppgift men det går att lösa på något sätt. Man måste försöka få företag att flytta ut i landsbygderna. 

Jag ser fram emot att jobba som politiker. Både hoppas och tror att det kommer vara lärorikt för mig och roligt.

Med vänlig hälsning

Lasse

 

Vi trivs väldigt bra i vårt nya hem i Loos. Även katten älskar sina nya jaktmarker.

Jag är medlem och aktiv i Loos Socialdemokratiska förening och här nedan ses jag med partivännerna Vanja och Ivan. Det är det kända nickelmonumentet som ses i vår bakgrund.

 


Sidan uppdaterades senast: 2015-01-14 11:53