Lena Lindh Berggren

Hej jag heter Lena och är 49 år.

Jag står som nummer 31 på kommunfullmäktigelistan för kommande mandatperiod. Jag och min man bor i ett hus i Skogsta "Kilen", Ljusdal. Vi har en dotter på 29 år som är utflugen sedan 10 år tillbaka. Jag är utbildad undersköterska, skötare och psykopedagog.

Jag arbetar inom socialpsykiatrin och har före det arbetat många år inom äldreomsorgen. Jag är fackligt ansluten och är arbetsplatsombud tillika arbetsskyddsombud. De fackliga frågorna har, under hela mitt yrkesverksamma liv, varit viktiga för mig likaså de politiska frågorna. Det ska vara roligt och tryggt att arbeta - så jag brinner särskilt mycket för frågor som rör arbetsmiljön.                                                                                       

Jag är socialdemokrat för att jag delar socialdemokraternas ideologi. Rättvisa, frihet, jämlikhet och solidaritet är bara några av de viktiga värdegrundsorden. Dess betydelse och innebörd är en självklarhet för mig.

Du, jag, vi....... ja varenda en, alla är lika mycket värda oavsett kön, bakgrund, etnicitet och ålder.

Är det något mer jag brinner för, så är det landsbygdsfrågorna. Våra barn ska ha möjlighet att bo kvar i denna vackra bygd. Jag tror på en fungerande tågförbindelse och jag tror på turismen. Jag tror på Ljusdal, ett levande och växande Ljusdal.

 

Med vänlig hälsning

Lena Lindh Berggren

 

Jag är medlem i Ljusdal S-förening och där har vi ständigt samtal om vad vi anser är bäst för oss som bor och lever i Ljusdals kommun.


Sidan uppdaterades senast: 2014-08-26 12:42