Ove Schönning

Hej, det är jag som är Ove!

Jag är 50 år, gift med Kajsa och tillsammans har vi vår son Aron 6 år. Vi bor i ett hus i Järvsö där min fru också driver sin firma. Själv så är jag anställd på Postnord där jag varit sedan jag slutade skolan.

I unga år var jag fackligt aktiv och har alltid varit politiskt intresserad. Eftersom jag är en arbetare så har det för mig aldrig funnits något annat parti än Socialdemokraterna att rösta på. Före valet 2010 gick jag med i Järvsö Socialdemokratiska föreningen och där har jag nu en plats styrelsen. Jag är även studieorganisatör i Arbetarekommunen.

När jag var 24 år åkte jag iväg på min första utlandstjänstgöring som FN-soldat. Jag var i Libanon i sex månader vilket berörde mig mycket och därför var det självklart för mig att återvända i syfte för att försöka göra livet lite bättre för befolkningen i området. I totalt två år var jag i Libanon.

Mitt stora intresse på fritiden är vårt sommarhus vid Hennasjön och på vintern hejar jag gärna på LBK. Jag tränar veteranhockey på min fritid och då hemma i Järvsö.

Rättvisa, jämlikhet och frihet är mina ledord!

Ta gärna kontakt med mig om det är något du undrar över. Min e-postadress är: ove.schonning@hotmail.com och jag finns även på Facebook.

 

En vänlig Hälsning från en Hälsing

Ove Schönning

Jag och min son

Sidan uppdaterades senast: 2014-08-14 10:23