Vanja Isaksson

Jag heter Vanja Isaksson och är 48 år. Jag är uppväxt och har alla mina rötter i natursköna Loos, är utbildad förskollärare och undersköterska och har arbetat inom äldre och barn omsorg under hela mitt yrkesverksamma liv. Arbetar nu sedan 1991 som förskollärare på Loos förskola och skola.

Nu, när jag har så gott som utflugna barn, har jag mer tid för att engagera mig i politiken. Något som alltid har intresserat mig - nu tar jag tillfället i akt och kandiderar till kommunfullmäkte.

På fritiden sysslar jag mycket med kreativa saker, allt från sång, trädgård, handarbete till att måla. Tycker mycket om att skapa och hitta lösningar till återbruk och att vara ute i naturen. Det kan även synas i mitt sätt att diskutera olika saker!

För mig har det aldrig funnits något annat alternativ än socialdemokratin, dess grunder och värderingar är det som jag vill utgå att arbeta från.

Jag är mycket intresserad av många frågor så som vård, omsorg, skola och miljö och brinner extra mycket i frågor som rör min hembygd, där jag vill vara med att  påverka och jobba för att hitta lösningar så att människor har en chans att bo och verka i vår vackra landsbygd.

Ta chansen och utnyttja din medborgerliga rättighet att rösta! Tillsammans kan vi skapa en bättre framtid!

 

Hälsningar från Loos och 

Vanja Isaksson

Jag har katter och nu när barnen har flyttat hemifrån så blir det lätt att de träder in som ens barn.

Här ser ni en kudde som jag har gjort och den är jag nöjd med.

Jag lever mitt i naturen och här ser ni en fin dagsskörd.

På landsbygden lever och umgås alla med varandra - här finns ingen åldersindelning och det tror jag är bra för människor att kunna umgås över generationer.

Här är jag tillsammans med partivänner i Los. Lars Engström och Ivan Breslin med nickelmonumentet i bakgrunden.

Sidan uppdaterades senast: 2014-09-06 08:58