Öppen seniorverksamhet

Välkommen till höstens öppna seniorverksamhet! Vi fortsätter med seniorträffar under hösten 2010 med tre program. Vi börjar med en kopp kaffe kl 13.30 och beräknar vara färdiga kl 15.30 på de två första träffarna.

Utöver det presenterade programmet kommer vi som vanligt kunna ta upp och diskutera andra frågor och det finns ledande politiker med. Vi tar ingen entréavgift och bjuder på kaffe.

Lokal: ABFs Studiehem, Amelinrummet

Fredagen den 15 oktober kl 13.30
Hur gick valet? - Erling Karlsson är oppositionsråd för (S) i Huddinge. Han har varit aktiv sedan 70-talet, nämndordförande, kommunalråd m m och har stor erfarenhet av samhällsfrågor. Erling informerar oss om resultatet i valet både vad gäller Landsting och Huddinge kommun.

Onsdagen den 10 november kl 13.30
Hur vill vi bo, när vi blir riktigt gamla? Hur kan vi planera för vårt boende på ålderdomen? Är det lagligt att byta villan mot en lägenhet? Tre kunniga personer informerar…. och vi diskuterar:
Ann-Marie Högberg - Socialdemokraternas första namn på vallistan.
Åsa Hedenberg - ny VD i Huge AB,efter den gamle legendariske VD
Uno Eriksson.
Carina Moberg (S) - Riksdagsledamot och Huddingebo, som bland annat arbetar med bostadsfrågan i Riksdagen.

Onsdagen den 1 december 2010
Buss avgår kl 10.15 utanför ABF
Halvårsutflykt med seniorverksamheten
Vi besöker museet Prins Eugens Waldemarsudde på Djurgården,som har två separatutställningar, en med Anders Zorn – som betraktas som en av de främsta svenska konstnärerna och en med Roland Svensson (vår folkkäre skärgårdsskildrare).

Du får själv bekosta din förtäring i restaurangen. I priset 100 kr ingår: buss tur och retur, inträde samt guidning. Bussen tar 30 platser. Först till kvarn…

Anmälan: senast den 8 november till Socialdemokraterna i Huddinges expedition
Folke Tysk tfn 08 -711 53 48

 

Sidan uppdaterades senast: 2010-09-29 13:03