Khashayar Farmanbar nytt oppositionsråd

PRESSMEDDELANDE

 Khashayar Farmanbar

 

Khashayar Farmanbar nytt oppositionsråd

Khashayar Farmanbar blir nytt oppositionsråd för Socialdemokraterna i Nacka. Han valdes enhälligt vid ett välbesökt medlemsmöte på onsdagskvällen.

– Jag känner mig glad, taggad och samtidigt ödmjuk inför att leva upp till det förtroende jag har fått, säger Khashayar Farmanbar. Jag ser fram emot att prata med människorna i Nacka om läget i kommunen och vad som förbättrar deras vardag.

Nackas nya oppositionsråd är 36 år. Han är entreprenör och jobbar idag som VD. Khashayar är uppvuxen i Norrbotten dit han kom som 12-åring från Iran. Han har studerat datateknik och marknadsföring vid Luleå Tekniska Universitet. Under 90-talet var han ordförande för SSU-Norrbotten och satt därefter i SSU:s förbundsstyrelse.

2003 startade han ett It-bolag, som idag har kunder runtom i Europa. 2007 flyttade han med sin familj till Järla sjö i Nacka. Han är gift med Tora. Familjen har ett barn och väntar ytterligare ett.

Idag är Khashayar Farmanbar 2:a vice ordförande i Nacka Energi AB.

– Jag tycker att Nackaborna förtjänar något bättre. Just nu är det särskilt situationen i skolan och infrastrukturen som vi behöver ta tag i. Nacka växer mycket, och Moderaterna har misslyckats med att bygga upp den infrastruktur som behövs för tillväxten. Den undermåliga kollektivtrafiken skapar stress i människors vardag och är ett exempel, där Nacka hängt efter.

– Längre fram kommer det säkert att finnas andra frågor som jag vill lyfta, tillägger han. För egen del brinner jag för tillväxt- och entreprenörsfrågor.

 

Kontakt: Khashayar Farmanbar

Telefon: 070-953 21 68

Ladda ner: Högupplöst bild på Khashayar Farmanbar

Sidan uppdaterades senast: 2012-11-29 03:40