Vår hemkommun

 

Ofta så det som skrivs i tidningarna om Ödeshög, negativa artiklar och insändare. Det är tråkigt när man läser våra lokala media , det som folk får är en bild av Ödeshög som en konflikthärd, en omöjlig kommun att bo i. Politiker som motarbetar allt och alla. Den bilden är felaktig.

 

Ödeshög , det är den plats där man ska bo om man skall bo någonstans, det är där barnen skall växa upp, gå i skola, bli vuxna och få egna barn, barn som skall fortsätta i våra spår.

Men vad händer i politiken ? är kommun så stor att dessa företrädare kan hålla på med småaktigheter, Att dom kan driva sin egen politik i fullmäktige fast våra väljare har valt dom just för att dessa skall vara ombud för deras vilja.

 

Givetvis ska man inte driva sin personliga politik, och betrakta dom som har valt just mig till att vara deras talesman eller taleskvinna i fullmäktige som mindre vetande.

 

När en väljare går till valurnan och lägger i sin valsedel så är det för att just det partiet är den som man sympatiserar mest med och tror på att dom skall föra min röst vidare och så ska det vara. Så fungerar demokratien

 

Vi Socialdemokrater och våra väljare tror på vårt valprogram, det är därför vi arbetar inom politik. Det är där som vi kan förändra vårt samhälle till att bli jämlikt och rättvist för alla

 

Kjell Gauffin (s)

 

 

 

Sidan uppdaterades senast: 2010-04-25 14:50