Johanna Skottman är ny ombudsman i Örebro

Jag är 35 år gammal och bor i Surahammar utanför Västerås. Jag kommer att pendla mellan Surahammar och Örebro. 

I mitt yrke är jag undersköterska och har jobbat inom vården i 16 år. Jag har tack vare det under många år fått möjligheten att verka som förtroende vald för Kommunal. Det har gett mig möjligheterna som bl.a. att få sitta med i LO-Facken i Surahammar och som ledamot i ABF Västra Västmanlands styrelse.  

Jag har alltid varit intresserad av politik och har varit fackligpolitiskt ansvarig för Kommunals sektion i Surahammar under flera år men det var först 2010 som jag bestämde mig för att gå med i Socialdemokraterna och bli aktiv inom politiken. Idag har jag uppdrag i Surahammars kommun och i Landstinget Västmanland. 

Jag har sedan barn varit en föreningsmänniska och engagerat mig i allt från idrottsföreningar, scouterna, mm. Därför var det även naturligt för mig att bli engagerad i arbetarekommunen där jag idag är avgående arbetarekommunordförande i Surahammar. Genom Socialdemokraterna så sitter jag idag även som ledamot i styrelsen för Folkets Hus Surahammar. 

Under valen 2010 så fick jag möjligheten att jobba för LO distriktet Mellansverige som ansvarig för ringscentret i Västerås. Har även under våren 2015 vikarierat som studie och organisationsombudsman i partidistriktet Västmanland.  

Jag har både läst och hört så mycket gott om ert arbete i Örebro och jag ser väldigt mycket framemot att få jobba tillsammans med er. 

Sidan uppdaterades senast: 2016-02-01 15:00