Studier och program våren 2010Vårens studie- och programverksamhet kommer att präglas av de allmänna valen den 19 september 2010. En cirkel och ett seminarium är redan nu klara.


Studiecirklar

 

Inför valet!

Vi har i ett par år haft en politisk diskussionscirkel. I vår riktar vi helt in oss på de allmänna valen i höst. Vilka är de viktiga frågorna, hur kan vi profilera vår politik och hur arbetar man för att vinna ett val.

Ledare: Reynoldh Furustrand.

Cirkeln startar redan måndagen den 11 januari kl 18.30 på vår expedition, Norrgårdsvägen 3 G (ingång inifrån gården). Nya deltagare är mycket välkomna!

Det pågår också en cirkel för styrelsen som bygger på boken ”Den grå vågen”, en bok med artiklar i några aktuella politiska ämnen av åtta yngre socialdemokrater.

Det vore dessutom roligt om det finns intresse av att starta cirklar i andra ämnen. Hör av er till Gertrud Hillgren, tel 540 223 07 eller maila Arbetarekommunen sap.osteraker@gmail.com


Seminarier

På temat Försvar för välfärden kommer ett seminarium söndagen den 24 januari:

Välfärd och ofärd

Joakim Palme, välfärdsforskare med flera böcker bakom sig, VD för Institutet för Framtidsstudier, inleder ett samtal om den svenska välfärden, nu allt mer urholkad av alliansregeringen.

Söndagen den 24 januari kl 12.00 i Folkets Hus, Grynnan.


Utbildning av valarbetare

Under våren blir det flera informations- och utbildningstillfällen för våra valarbetare. Mer om det kommer senare från vår valledning.


VÄLKOMNA!                                                                                                                               

Styrelsen

Sidan uppdaterades senast: 2009-12-21 12:08