Vår fana

 

Jobbet med den nya fanan för Arbetarekommunen rullar på. Den närmaste tiden har vi kontakt med några tillverkare för att få kostnadsförslag för olika alternativ.

Men nu behöver vi mer uppbackning av våra medlemmar.

Devis på fanan

Vad ska det stå på fanan? På den nuvarande står det Bröd-Frihet-Självansvar och Organisation är makt. Är det deviserna också för framtiden?

När vi i början på hösten bad er om förslag gav det ett enda förslag. Vi vill gärna ha fler förslag. Därför förlänger vi förslagstiden till den 10 december.

Tänk till och maila på AK:s adress sap.osteraker@gmail.com eller skicka ett brev på vår adress Bergavägen 6 B, 184 31 Åkersberga.

Goda förslag kommer, som vi tidigare sagt, att premieras.

Andelar i fanan

Som ni vet vill vi så mycket som möjligt finansiera den nya fanan genom vår insamling – försäljningen av andelar i fanan. Många har redan tecknat en eller flera andelar, oftast flera andelar. En andel kostar 25:-, tio andelar 250:-. Satsar man 500:- får man ett särskilt fint diplom.

Enklaste sättet att teckna sig är att sätta in ett belopp på vårt PlusGiro 86 80 82-9 och skriva Fanan på talongen. Man kan också köpa andelar av styrelseledamö­terna, som alla har andelshäften. Eller ta kontakt med vår insamlingsgeneral Kristina Embäck, kristina.emback@ungaornar.se

Du som vill vara med men ännu inte gjort slag i saken, gör det gärna nu. I början av december vore det bra att veta var vi står i fråga om finansieringen.

Vänligen och förhoppningsfullt

 

Styrelsen

Sidan uppdaterades senast: 2008-11-06 10:09