Ordförandebrev februari 2008


ÖSTERÅKERS SOCIALDEMOKRATISKA ARBETAREKOMMUN

Ordförandebrev februari 2008                        

Hej Kamrater!

Årsmötet börjar närma sig med stormsteg och jag hoppas du har nominerat någon kamrat du vill se mer av i något sammanhang. Det är nu vi kommer att fundera på det vi gjort, borde ha gjort och kommer att behöva göra, det är en evighetsmaskin. Min slutsats är att vi behöver människor i vår verksamhet som gör saker, alltså de eldsjälar som gör arbeten som vi tar för givet, som bara funkar utan att vi ser.
Idéer och talare finns det gott om i politiken, men jag vill nog också flagga för att de som gör saker är också en kategori människor vi skall värna om, t ex håller koll på expen, uppdaterar hemsidan, planerar aktiviteter, ringer medlemmar, uppdaterar medlemssystem, dukar av och på, köper blommor, postar brev, ja listan kan göras väldigt lång.
Ni är fantastiska, Ni vet vilka ni är!

Nu till lite andra ting, framtiden nämligen och som jag ser det för arbetarekommun kommer det vara väldigt viktigt hur vi disponerar resurserna inför 100-års firande av arbetarekommun 2010, inköp av fana och valen 2009 (EU) och 2010.
Genom ett bra resultat i vårt utfall för 2007 känns det tryggt än så länge och jag hoppas att ovanstående aktiviteter blir framgångsrika.

Opinionsbildningen via media, kampanjer och det som visar vad vi sossar tycker, tänker och gör i politiken kommer att bli avgörande, passivt parti röstar ingen på.

Till sist vill jag tacka alla som hjälpt till under 2007 och bidragit till verksamheten, själv kommer jag inte stå till förfogande för omval 2008-2009 där jag tyvärr ser framför mig en flytt tillbaka till Stockholm under året.
Min tid hos er som kassör 2006, ordförande 2007 har varit en spännande resa där jag blev inkastad i lejonkulan direkt, vilket har varit lärorikt för kommande utmaningar, för mitt politiska engagemang kommer jag vilja fortsätta med i framtiden. Som vi brukar säga, ”vi syns på barrikaderna”!

Vi ses på årsmötet 8 mars kl. 13.00 i Folkets hus

Med vänlig hälsning

Tony Svedenfjord
Ordförande i Arbetarekommun Österåker
Besök vår hemsida på www.socialdemokraterna.se/osteraker

Sidan uppdaterades senast: 2008-02-08 11:03