3 Magnus Alm


Magnus AlmJag är 35år och bosatt i Skurup sedan 2006. Jag arbetar idag som ombudsman på Byggnads Skåne med i huvudsak förhandlingsverksamhet inom arbetsrätt och kollektivavtal. De orättvisor och den maktutövning som många idag utsätts för har starkt bidragit till att jag idag är politiskt engagerad. Den snedfördelning av våra gemensamma tillgångar som finns i samhället måste få ett slut. Tillgångarna ska fördelas efter behov och inte efter storlek på plånboken.

För mig är politik att vilja förbättra kommunens verksamhet för alla genom att styra resurser och insatser till dem som är i störst behov av dem. Idag har vi ett Skurup där detta inte görs. De styrande politikerna väljer istället att fokusera på skattesats istället för verksamhetens innehåll. Det vill jag ändra på.

Jag är idag 2:e vice ordförande i samhällsbyggnads- och skol o utbildningsberedningen där jag vill skapa fler och billigare fribyggare tomter, mer personal i skolan och en god arbetssituation för all vår duktiga personal i skolan. Idag ser vi en skola i Skurup som är orättvis och ojämlik både för barnen och de som arbetar i skolan. Ingen skola ska få bättre förutsättningar på bekostad av en annan skola. Så är det idag och det vill jag ändra på.

Sidan uppdaterades senast: 2014-07-06 18:39