4 Jessica Möller

Jessica MöllerJag är 34 år och bor i Skurup med man och hund. Jag jobbar som undersköterska i hemtjänstens nattpatrull här i Skurup. Jag har varit där i 14 år och trivs med mitt yrke.

Jag blev politiskt aktiv dels för att jag vill förändra hur jag och mina arbetskamrater har det på jobbet och dels för att jag vill att mina vårdtagare ska ha det så bra som de bara kan.

Jag har dessutom sett en neråtspiral hur personalpolitiken fungerar i Skurup. Detta måste få ett stopp. Det är inte ok att vara timanställd i 5 år innan man får en fast anställning i Skurups kommun, anställningar som staplas på varandra för att undkomma LAS -dagar. Det är inte heller ok att inte orka jobba heltid för att arbetsmiljön är alldeles för tuff. I Skurups kommun behövs en ordentlig personalpolitik som både personal och arbetsgivare kan vara stolta över. Jag har även sett vad de senaste årens skattesänkningar har gjort med vården i  Skurup. Den kan bli så ofantligt mycket bättre. Och det får vi genom mer resurser och ett bra samarbete mellan de olika personalgrupperna och vår arbetsgivare. 

Sidan uppdaterades senast: 2014-07-06 18:40