Nya Nösnäs

Kommunfullmäktige 2013-10-21 kommer att gå till historien då ett stort beslut för Stenungsunds kommuns framtid. S, V och FP röstade igenom en start för Nya Nösnäs.

Carin Oleryd (s) var en av många som ville hävda sin åsikt i talarstolen där debatten gick het: "Jag vill att de ord som präglar Stenungsunds kommun idag och framöver ska vara utveckling, framtidstro, inovation och vision. Därför yrkar jag bifall."

Carin fortsätter: "För mig handlar inte Nösnäsprojektet om en ishall och/eller en simhall. För mig handlar det om en unik satsning på en unik anläggning med så många mervärden att mina tio fingrar inte skulle räcka till för att räkna upp dem. Tänk vad en sådan anläggning skulle göra för möjligheten att utveckla turismen i Stenungsund. Hur det skulle öka attraktionen för Nösnäsgymnasiet, vilka möjligheter som öppnar sig för att anordna konserter eller större konferenser. Stenungsund har redan varit attraktivt för svenska fotbollslandslagen, tänk då vad en ny, fräsch anläggning i toppklass skulle kunna göra för den attraktiviteten. Vilka samarbetsmöjligheter det skulle öppna upp. Men framförallt! Tänk vilken satsning på idrott, hälsa och fritid vi skulle kunna erbjuda barn och unga i Stenungsund och våra kranskommuner."

Sidan uppdaterades senast: 2013-10-22 20:27