Att leva med funktionshinder!

Torsdag i TrollbäckenInspirationskväll
”Att leva med funktionshinder!
11 april 19.00

I läraryrket möter jag många individer varje dag och varje undervisningssituation har något att lära mig som pedagog. En härlig utmaning och mötet med varje elev är oerhört viktigt. Hur kan man som pedagog arbeta med förhållningssätt och inlärningsmiljö? Vilka krav kan vi ställa på skolor gällande inkludering?

Jag vill lära mig mer i viktiga frågor som berör min vardag och min familj. Därför har jag startat ”Torsdag i Trollbäcken”. Jag bjuder in dig och dina vänner, tillsammans med Socialdemokraterna i Tyresö, till en inspirerande kväll.

Umgås, ställ frågor, fika, ta ett glas vin, och lär dig mer inom ämnen som engagerar och berör!

Anna Thomsson

Vad är normalt?

Vad innebär det att leva med en diagnos? Vilka förhållningssätt kan minska svårigheter i vardagen?Anna Thomsson har mångårig erfarenhet som ledare inom verksamheter för funktionshindrade. Honär oerhört kunnig och en fantastisk person.

Anna ger dig en bred kunskapsöversikt över vanligt förekommande diagnoser. Vilka är skillnaderna och finns det likheter?!Hon kommer att beröra riktlinjer och vad som gäller inom verksamheter för funktionshindrade.

Maria Klasson

Livet blev annorlunda!

Maria är mamma till ett funktionshindrat barn och är det någon som med glimten i ögat kan berätta om, en bitvis tung vardag med många frågor, är det Maria.Maria Klasson är ateljerista och pedagogisk utvecklare och en fantastisk inspiratör.

Maria berättar om hur hon låter sin resa bli till en styrka i sin yrkesroll och i sin strävan efter att skapa en förskola för alla. Maria delar med sig av tankar kring förhållningssätt till barn, hur man kan stötta föräldrar samt skapa pedagogiska inlärningsmiljöer.

Du hittar mer information på Facebooksidan: Torsdag i Trollbäcken

Seminariet är kostnadsfritt och (S) i Tyresö bjuder på kaffe och räksmörgås,
Eventuell annan dryck betalas själv. Tid; 19.00 till ca 21.00
Anmäl dig till ; Jannicer@gmail.com

Ladda ner pdf


Sidan uppdaterades senast: 2013-04-03 17:25