Camilla - Kommunstyrelsens ordförande Upplands-bro kommun

Namn:    Camilla Janson

Ålder:     50år

Om:        Född och uppvuxen i Småland och flyttade till Stockholm på 80-talet för att arbeta inom psykiatrin. Flyttade till radhus i Kungsängen 1988 och bor kvar där. Lokalpolitiskt aktiv socialdemokrat sedan början av 90-talet. Har bl.a. varit ordförande i dåvarande Bildningsnämnden under sex år i majoritet och ansvarade då för skol-, fritids- och kulturfrågor. Oppositionsråd för (s) i Upplands-Bro  2:e Vice Ordförande i Kommunstyrelsen under mandatperioden 2011-2014.

"Hej!

Jag heter Camilla Janson och är Kommunstyrelsens ordförande i Upplands-Bro kommun.Jag och min familj bor i Kungsängen men jag har mina rötter i Småland.

För mig är det en förmån att bo i en fantastisk kommun med det bästa både från närheten till storstaden och med naturen alldeles runt knuten. Samtidigt så ser jag att det finns många viktiga framtidsfrågor att arbeta vidare med. Vi behöver t.ex. skapa fler arbetstillfällen, vi behöver fler bostäder, vi behöver en bättre kollektivtrafik och vi måste ge alla våra barn, ungdomar och vuxna möjligheten till en god utbildning anpassad både efter deras och samhällets behov.

Jag och mina partikamrater vill göra Upplands-Bro ännu bättre. Tack för att vi fick ditt förtroende att ta ansvar för vår kommun under denna mandatperiod, år 2015-2018."

Du kan kontakta Camilla på Upplands-Bro kommun, besöksadress Furuhällsplan 1, 196 81 Kungsängen. Telefon 08-581 692 05.  E-postadress: camilla.janson@upplands-bro.se