Förskolelärare

Läser i HN den 11 mars om deras orimliga arbetssituation. Jag har hört detta förut och är väl insatt i deras arbetssituation. Det är hemskt när anställda känner sig otillräckliga och när våra barn ( våran framtid ) inte får den pedagogik eller den tid de behöver. Den är ju individuell och olika för barn, en del behöver mer tid än andra. Om man tappar barnen redan när de är små vad blir det av dem när de blir tonnåringar? Vad är detta för kvalité?

Nu tycker jag att ni föräldrar bör reagerar kraftig! Vi vet alla att detta är en av de konsekvenser av alla skattesänkningar som regeringen lovat och kommer att genomföra. Vi vet också att merparten av svenska folket vill ha det så här. Varje krona i mindre skatt resulterar i sämre välfärd! Socialdemokratens gick till val med att ... ÖKA personaltätheten inom skolbarnsomsorgen för att säkerställa den pedagogiska verksamheten... UTVECKLA våra förskolor och deras pedagogiska verksamhet!

Detta gick vi ut med och mycket mer, finns att läsa i vårat handlingsprogram inför förra valet. Men flertalet av Varbergsborna samt resten av befolkningen ville hellre ha lägre skatter och försämrad välfärd. Det är förmodligen bara en tidsfråga innan all förskoleverksamhet privatiseras och vi föräldrar får betala helt andra priser! Mitt tipps till er som känner att eran arbetssituation är så dålig är att gör en anmälan till arbetsmiljöverket.

Anders Friebe (S)

2011-03-15

Sidan uppdaterades senast: 2013-10-25 11:31