Jag lämnar kommunpolitiken efter valet

Partikamrater!

 Jag har – efter moget övervägande – kommit fram till att kandidera till Riksdagen som representant för Kronobergs län, i samband med valet 2014.

Även andra uppdrag kan vara intressanta. Jag skulle också kunna tänka mig att studera, eller arbeta med något helt annat. Det får framtiden utvisa.

Detta betyder alltså att jag inte kommer att kandidera till Kommunfullmäktige nästa mandatperiod. Det innebär naturligtvis också att det här blir min sista mandatperiod som kommunalråd i Växjö kommun.

När den här mandatperioden är slut har jag varit kommunalråd i 16 år, vilket är den längsta tid någon socialdemokrat i Växjö kommun har suttit på den posten. Det har varit roligt, inspirerande, givande, utmanande och otroligt lärorikt, men snart är det dags för nya utmaningar.

I november tar Socialdemokraterna i Växjö kommun beslut om vilka som ska stå på den nya Kommunfullmäktigelistan. Då vet vi vilka som kommer att bli våra främsta företrädare framöver. Tillsammans med dem kommer jag att göra allt som står i vår makt för att vinna valet 2014. Förutsättningarna är goda, men det kommer att krävas hårt arbete av oss alla!

Ha en riktigt trevlig sommar!

Lotta

Sidan uppdaterades senast: 2013-07-03 08:12