Scema vecka 22

Vilken härlig helg det har varit!

Efter många om och men tog jag mig hem från Stockholm. Fastnade med flygbussen i den allra värsta Stockholmstrafiken man kan tänka sig. Resan som skulle ta ca 20 minuter tog en dryg timma... Vi har förvisso trafikproblem i Växjö, men allt är relativt om man säger så...

 

Måndagen v 22 inleds med kommunalrådsmöte. Därefter jobbar vi med vårt budgetförslag hela dagen, för att därefter kunna presentera det på medlemsmötet på kvällen.

 

Tisdagen är det åter dags för en tur till Stockholm. Den här dagen för att bevista Pactas vårmöte. Pacta är Skl:s arbetsgivarorganisation för kommunala bolag, och eftersom jag är ersättare i förhandlinsdelegationen är jag också ersättare i Pactas styrelse. Temat för mötet är "lean" - något som vi har beslutat att införa i Växjö kommun på vårt initiativ. Men än så länge har inte så mycket hänt... Väntar med spänning!

 

Onsdagen och torsdagen befinner jag mig i Halmstad. Det är dags för Regionstyrelsens utvecklingsdagar, och eftersom Tylösandsdagarna har återinförts läggs också styrelsens sammankomst där.

 

Fredagen innebär också en resa... Men kortare. Vi ska ha strategisamråd på Asa herrgård. Presidier och förvaltningschefer diskuterar framtidsfrågor.

 

På söndagen får vi besök av Kalmar kommun- alltid trevligt att träffa en kommun med s-styre!

Sidan uppdaterades senast: 2012-05-28 10:09