Schema vecka 10

Måndagen börjar med kommunalrådsmöte. Bland annat diskuteras centrumfrågorna återigen. En fråga jag själv ställer mig är vad som händer med Tegnérgallerian. Många lokaler gapar tomma, samtidigt som gallerian borde ha ett gyllene läget med både Systembolaget och Clas Ohlsson som lockbeten... Konstigt. Därefter möte med Trafikverket, med diskussioner kring allt från varningssystem på järnvägsbron för att förhindra att för höga fordon " försöker köra under", till övergripande principer för samarbete ( där naturligtvis mycket handlar om vem som ska betala vad).  VD- träff därefter. Det innebär att kommunalråd och ansvariga tjänstemän träffar VDarna för våra största företag. Alltid intressant och givande, men ack så ojämställt...

Gruppmöte på kvällen.

 

Tisdagen är som vanligt en traditionell sammanträdesdag. Inleder morgonen med att träffa företrädare för Kommunal för att diskutera problem och möjligheter. Därefter vidtar Ksau och på eftermiddagen ks. Den här gången är Kommunstyrelsen förlängd eftersom vi ska diskutera de prioriterade miljöfrågorna, som ska göra oss till en ännu grönare kommun.

 

Onsdagen och Torsdagen tillbringas uppe i Stockholm på Skl. Gruppmöten på onsdagen och torsdagsmorgonen och därefter sammanträde med Förhandlingsdelegationen. Den socialdemokratiska gruppen ska bland annat få träffa Stefan Löfven - kul!

 

Fredagsförmiddagens första aktivitet är ett möte med Halmstads kommun. De är intresserade av våra samarbetslösningar med föreningarna inom projektet "Arenastaden". Därefter lunchmöte med lokala ombudsman (kvinna) och avslutningsvis ett möte med ordföranden för Socialdemokraterna i Växjö.

 

Lotta

Sidan uppdaterades senast: 2012-03-04 16:34