Schema vecka 11

På måndagen börjar kommunalrådsmötet redan tjugo i åtta... Ska hinna med mycket. Både centrumfrågor och vision "vision Braås" bland annat.

Därefter deltar jag på Trafikverkets presentation av den sk. Kapacitetsutredningen i Alvesta. I korta ordalag kan man säga att den tar upp  Trafikverkets syn på behovet av utökad kapacitet i transportsystemet framöver. Intressant och oerhört viktigt för en tillväxtregion.

Dagen avslutas med ett första möte med partiets lokala skolkommission.

Vårt uppdrag är att presentera en konkret, lokal och offensiv skolpolitik - en ära att få vara med i den gruppen kan jag säga! Gruppen leds av Martin Edberg.

 

Hela tisdagen ägnar jag mig åt Skanskas Framtidsdag i Malmö. Ett av seminarierna har rubriken "mod,mångfald och talang skapar attraktiva städer" - utan att veta vad som kommer att sägas, kan jag säga att jag redan på förväg håller med det som sägs i rubriken iallafall!

 

Onsdagen har vi Regionstyrelse hela dagen. Många ärenden och en diger lunta handlingar som jag inte riktigt hunnit att läsa än... På eftermiddagen ska kommunalråden vara med och ta emot ytterligare ett pris, därefter - på kvällen - middag och ceremoni med våra nya ambassadörer.

 

Torsdagen inleds med kaffeservering på stationen klockan 06.00, därefter träffas S-gruppen i ksau (kommunstyrelens arbetsutskott) för att diskutera aktuella frågor. Eftermiddagen ska jag vara på Folkuniversitetet och berätta om partiet.

 

Fredagen är lugn. Ett lunchmöte inbokad. I övrigt tid att samla ihop alla lösa trådar som en vecka brukar föra med sig.

 

Söndagen har växjödelegationen möte inför distriktsårskonferensen.

Sidan uppdaterades senast: 2012-03-12 08:27