Schema vecka 13

Som vanligt inleds veckan med ett kommunalrådsmöte - miljöfrågorna i fokus den här gången! Det är bra! Bokslutet för 2011 visar att Europas grönaste stad tappar tempo och resultat när det gäller många viktiga miljöfrågor, såsom utsläpp, cyklande och kollektivtrafikåkande.

Dagen skulle ha fortsatt med ett besök på en förskola, men på grund av sjukdom har det ställts in. Synd, men gör att jag hinner skriva färdigt en motion och också skriva en interpellation. De kommer att läggas ut på min sida så fort som möjligt!

Efter lunch är det dags för företagsbesök på Söderberg&partner. Företagsbesök är alltid intressant och givande. På kvällen dags för medlemsmöte.

 

Tisdagförmiddagen bjuder som vanligt på ksau, den här gången i Lammhult där det händer mycket under Möbelrikets " paraply", och där ska ju också byggas ett helt nytt Folkets Hus!

På eftermiddagen träff med revisorerna angående kommunstyrelsens bokslut.

 

Onsdagen. Har tagit semester.

 

Torsdagen. Upp tidigt för att resa till Stockholm och möte med SKLs förhandlingsdelegation. Vi ska också ha gruppmöte med s- gruppen i förhandlingsdelegationen för att fortsätta att formulera vårt förslag till en socialdemokratisk arbetsgrivarpolitik, ett uppdrag vi har fått från partistyrelsen.

 

Fredagen ägnas år Regionfullmäktige.

 

 Jag på att det vackra vårvädret håller i sig över helgen!

Sidan uppdaterades senast: 2012-03-28 10:28