Schema vecka 23

Kan bara konstatera (även om det låter bortskämt) att det är otroligt skönt att ha en vecka på hemmaplan, att för en gångs skull slippa packa resväskan!

 

Måndagen inleds naturligtvis med kommunalrådsmöte. Därefter är det fokus på budget som gäller. Både majoriteten och vi avser att presentera budgetförslagen under dagen. Kvällen ägnas åt gruppmöten.

 

Tisdagen inleds med partifrukost och fortsätter sedan med ett antal sammanträden. Ksau, ks, möte ang. Arenastaden och därefter partiets skolkommission - fullbokad med andra ord!

 

Onsdagen är ju en röd dag i kalendern eftersom det är  vår nationaldag. Ett uppdrag har jag ändå och det är verkligen ett hedersuppdrag; nämligen att hälsa våra nya medborgare välkomna och dela ut flaggar till dem på en ceremoni i Emigrantinstitutet.

 

Tordagen inleds med att jag är gäst på ett frukostmöte med Rotary. På förmiddagen har vi sedan ytterligare ett möte angående Arenastaden, och på eftermiddagen har vi ett presidiemöte mellan ks och kf.

 

Fredagen startar med sovmorgon, men lite längre fram på förmiddagen träffas strypgruppen för länets Sydafrikasamarbete. Därefter firar vi Grand Samarkands  framgångar för att därefter - som sista sammanträde för veckan - ha ett möte med den sk. Internationella gruppen, där vi går igenom vad som är aktuellt från det området.

 

//Lotta

Sidan uppdaterades senast: 2012-06-04 08:25