Schema vecka 35

Ny vecka och nya utmaningar!

 

Naturligtvis är de sedvanliga sammanträdena ett inslag - den här veckan har vi till exempel Kommunfullmäktige. Då ska vi diskutera majoritetens sätt att sköta ekonomin och hur de ser på den budget de precis själva har antagit, men som kommunstyrelsens ordförande i media i princip har kallat "ohållbar"... Det kommer att bli intressanta diskussioner kan jag lova!

 

Veckan innehåller också ett traditionellt direktmöte; " Tävelsås direkt" och möte med SKLs förhandlingsdelegation. 

 

Veckoslutet tar jag ledigt och åker upp till Stockholm för att delta i Tjejmilen. En tradition som jag och min syster har sedan flera år tillbaka - ska bli jätteroligt!

 

För övrigt funderar jag på moderaten Thomas Böhlmark och hans twittrande där han kallar socialdemokraten Nalin  Pekgul för något jag inte tänker skriva här. Jag vill påstå att det här inte är en engångsföreteelse.  Jag träffar många aktiva moderater i mitt uppdrag. Många är seriösa, kämpar för de det tror på och respekterar sina motståndare. Men jag ser också tendenser -bland andra -till en ryggdunkande, föraktfull kultur där det är helt ok att förminska andra - det gör mig illamående och allvarligt bekymrad för framtiden och det politiska klimatet.

Sidan uppdaterades senast: 2012-08-29 09:11