Schema vecka 38

Förkylningen håller i sig, men jag hoppas verkligen vara på benen nu... Kommande veckan är relativt lugn, förutom i början, så med lite treo och nässpraj ska det säkert gå!

 

Förutom de vanliga mötena har vi ju medlemsmöte i partiet på måndagen. Motionsbehandling inför kongressen står på agendan - viktigt och spännande, och en rik variation på frågorna.

På tisdagen sammanträder KF, och den här gången prövar vi något nytt när det gäller Allmänhetens frågestund. Den som vill ska kunna ställa en fråga via medialänk från Willans Park. Spännande att se om nya grepp också ger nya frågeställare!!!

 

Veckan avslutas med Ägarsamråd för Kulturparken - årets museum! En kultursatsning som kanske har hamnat lite i skuggan av Arenastaden...men likafullt väldigt viktig.

 

För övrigt kan jag konstatera att företrädare för den borgerliga majoriteten nu kallar det ställe utanför Bokia /Quidings i sin interna dialog för "Alliansens plats"... Det är måhända något man bara ska rycka på axlarna  och skratta åt, men samtidigt är det ett ytterligare ett tecken på det "storhetsvansinne" jag tycker mig kunna se...Ovärdigt.

Sidan uppdaterades senast: 2012-10-05 14:16