Arbetarkommunens nya ordförande

Presentation

 

Jag heter Conny Larsson. Bor i Hjortkvarn och har min arbetsplats på sågen där. jag är gift med Berit och vi har tre utflugna grabbar, bor i en villa på landet.

Jag har varit fackligt aktiv sedan början på 80-talet då jag blev invald som ersättare i klubbens styrelse och sedan har det rullat på med förtroendeuppdrag i LO-sektionen i Hallsberg, Träindustriarbetareförbundet, Skogs och Träfacket och nu är jag ordförande i GS fackets avdelning 10 Mälardalen. Den avdelningen omfattar länen Örebro, Västmanland och Södermanland, med ca: 3 000 medlemmar.

Politisk har jag i början på 90-talet varit aktiv som landstingsledamot, i fullmäktige och som ledamot i dåvarande styrelsen för primärvård och psykiatri. Var också samtidigt ledamot i kommunfullmäktige i Hallsberg.

Efter två mandatperioder valde jag att lämna den politiska verksamheten och har under en mellanperiod inte varit särskilt aktiv på den politiska arenan, utan koncentrerade mig på den fackliga verksamheten.

Vid valet 2006 fick jag en förfrågan om att bli politiskt aktiv igen och jag tackade då ja till erbjudandet, vilket kändes helt rätt. Så från och med föregående mandatperiod har jag varit delaktig i socialnämndens arbete, som ersättare förra mandatperioden och som ordinarie ledamot denna period, är också ersättare i kommunfullmäktige.

Och nu från arbetarekommunens årsmöte den 31/3 fick jag äran att bli vald till ordförande, vilket jag är mycket stolt och hedrad över. Jag kommer att göra mitt bästa för att leva upp till detta förtroende bl.a. genom att vara lyhörd och öppen för tankar och idéer i verksamheten. Ett av mina största intresseområden är att kunna utveckla och stärka upp föreningen på basplanet.

Jag riktar ett jättestort tack till Hallsbergs arbetarekommuns medlemmar för det förtroende som gavs mig på årsmötet!!

Sidan uppdaterades senast: 2011-04-07 14:57