Debattartikel den 4 februari

Med en dåres envishet fortsätter Ann-Charlott Mankell skjuta över ansvaret på äldreboendenas skavanker till oppositionen, Socialdemokraterna. Mankell glömmer att hon är ordförande i Hemvårdsnämnden och ingår i Femklövern som haft majoritet i Halmstads kommun i nio år nu.

Vi Socialdemokrater och Vänsterpartister vill absolut inte ha omoderna äldreboenden i Halmstads kommun och det har vi varit otroligt tydliga med hela tiden.

Det finns beslut i Hemvårdsnämnden i mars 2010, på att de omoderna boendena ska byggas om alternativt byggas nytt. Ett beslut som togs då Ann-Charlott Mankell var ordförande!

Så vad väntar ni på? Femklövern har nu skickat ärendet fram och tillbaka i 6 månader. Detta beror på att de förstått att de inte skulle vinna en omröstning i Fullmäktige och därför återremitterar man eller bordlägger. Just nu ligger det i Hemvårdsnämnden där det återremitterats och bordlagts i omgångar. Kanske skulle man tagit skeden i vacker hand redan i Fullmäktige i höstas och insett att man inte kan vinna i denna fråga. Vi måste gå i mål nu.

Vi väntar fortfarande!
Rose-Marie Edlund (S)   
Kommunråd 
   
Rose-Marie Henriksson (S) 
Vice ordförande Hemvårdsnämnden
  
Åsa Malmberg  (S)   
Reino Renkert (V)
Therese Nilsson (S)   
Christoffer Carlberg (S)
Jan Claesson (S)
Per Ihlström (S)
Ledamöter Hemvårdsnämnden
Sidan uppdaterades senast: 2016-02-24 10:00