Till unga/nya presumtiva medlemmar!

Hejsan!

Vi anser att ditt deltagande i det politiska framtidsarbetet är mycket viktigt.

Varför då kanske du undrar: Jo det är ett sätt att markera värdet av att leva i en demokrati och att använda sig av den demokratiska rättigheten samt att ge det parti du sympatiserar med, ditt stöd för den fortsatta utvecklingen i kommunen eller i regionen och hur vi skall styra riket!

Din medverkan gör skillnad, och som du säkert märkt så gör politik skillnad!

Vi vill naturligtvis att du väljer Socialdemokraterna, vi ser dig mycket gärna som medlem och att du tar det steget, om du har våra värderingar och sympatier!

Vi behöver just dig!

Vi vill utveckla vår gemensamma kommun för alla medborgare, gammal som ung, fattig som rik, kvinna som man, sjuk som frisk, oavsett ursprung eller hudfärg och oavsett utbildningsnivå.

Alla behövs och alla skall med i möjligheternas och framtidens Lidköping, i framtidens Region och i framtidens Sverige.

Glöm inte att Lidköping är en utvecklingskommun dit fler och fler vill flytta då kommunen upplevs vara en bra kommun att bo och verka i. Därför pågår ständigt ett utvecklingsarbete för bostadsområden, för platsmark till nya verksamheter, för rekreationsområden mm, mm!


Var med för ett fortsatt förtroende och en positiv utveckling av Lidköpings kommun utan att äventyra andra verksamheter så som skola, vård och omsorg som är lagstadgade!

Socialdemokraterna i mars månad 2015.

Med vänlig hälsning!

 

Kenneth Lundell

Kenneth Lundell

Ordförande  Socialdemokraterna i Lidköping

Sidan uppdaterades senast: 2015-03-25 12:12