(S) forsätter att öka i Sundsvall

2014-05-26

I förra EU-valet gjorde Socialdemokraterna en rekordökning i Sundsvall med 7,6 procentenheter. I gårdagens EU-val fortsätter stödet för (S) i Sundsvall som ökar med ytterligare 2,6 procentenheter.

-         Det här ett jättebra resultat för vår del i Sundsvall. Med tanke på hur mycket vi ökade i förra EU-valet är det mer än vad vi vågade hoppas på. Det här ger en väldigt skjuts inför valen i höst, säger Roger Johansson, ordförande för Socialdemokraterna i Sundsvall.

Den största ökningen gör (S) i de områden där partiet har prioriterat sitt valarbete, t.ex Granloholm där man knackat dörr fler kvällar under de senaste veckorna.

-         Det här är ett resultat av ett fantastiskt lagarbete. Ett hundratal av våra medlemmar har ägnat kväller och helger åt att tala med väljare om Europas och Sveriges framtid och vi kan se att det har gjort skillnad, säger Hans Stenberg, valledare för Socialdemokraterna i Sundsvall. 

Socialdemokraternas valarbete har framförallt gått ut på att föra samtal med Sundsvallsborna på torg och gator samt genom att knacka dörr. Hittills i år har (S) i Sundsvall genomfört äver 13.000 samtal.

 

Kontaktpersoner:

Hans Stenberg, 070-612 00 97

Valledare Socialdemokraterna Sundsvall

Roger Johansson, 070-633 27 59

Ordförande Socialdemokraterna Sundsvall

Sidan uppdaterades senast: 2014-06-12 14:21