Lars Bryntesson säger TACK!

 

 

Jag vill passa på att tacka alla som funnits runt omkring mig under mina år i Värmdö. Det har varit en fantastisk tid och vi har tillsammans byggt en anda som är avundsvärd. Fortsätt att vårda den, det är ni alla värda.

Det är med stolthet jag lämnar över till vår nya ledartrio. Den kombinerar erfarenhet och kunskap med nytänkande och brinnande engagemang. Ni har all anledning att förbereda er för en valvinst 2014. Glöm inte bort att ni alla behövs för att det ska bli verklighet.

Den 1 januari tar jag över rollen som kommunstyrelseordförande i Sigtuna efter Anders Johansson. Det är en utmaning som förpliktigar. Sigtuna är för Socialdemokraterna det Nacka är för Moderaterna. Nämligen ett skyltfönster som visar hur en bra S-politik kan förändra människors liv.

Jag vill också tacka för all uppvaktning! Medlemsfesten den 3 december var en total överraskning för mig och jag blev både glad och rörd över allt engagemang. Den officiella avtackningen i kommunhuset blev en fantastisk smältdegel av alla människor som varit en del av mitt politiska liv i Värmdö.

Jag vill tacka för de fina presenter som jag fått av er Socialdemokrater i Värmdö. En fantastisk fotobok som är en exposé över vår tid tillsammans. Den var verkligen en överraskning och ett fint minne för livet. Den kommer jag att plocka fram många gånger! Dessutom ett fantastiskt personligt konstverk av konstnären Lennart Johansson.

 

Tack för den här tiden och lycka till i framtiden!

God Jul och Gott Nytt År vill jag önska er alla!

Lars Bryntesson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidan uppdaterades senast: 2012-12-19 16:03