Vi bygger bowlinghallen!

 

Svar på Insändare från Bo Lönnerblad ang bowlinghall.

Vallöfte eller inte, vi har ambitionen att det ska byggas en bowlinghall, vilket tydligt framgår av vårt budgetförslag. I femklöverns förslag finns det inte med. Tilläggsyrkandet som antogs så att vårt förslag vinner är inte detsamma som att beslutet togs i enighet. Då har man vridit för mycket på sanningen och det går bara att kalla det lögn. Tilläggsyrkandet gick igenom för att ingen i femklövern yrkat avslag, vilket vi förstod var ett misstag. Så många förvånade ansikten och tappade hakor har sällan skådats i fullmäktige som när Kommunfullmäktiges ordförande tillkännagav beslutet. Att Lönnerblad frisserar sanningen då och då är ingen hemlighet, men att använda direkta lögner är inte acceptabelt. Vi kommer att förverkliga bowlinghallen.

 

Ingrid Ek, andre  vice ordförande i Barn- och Utbildningsnämnden

Roger Jönsson, andre vice ordförande i socialnämnden

 

...........................................................................................................................................................................

När vi vinner valet kommer vi att se till att bowlingen kommer tillbaka till Ystad som utlovats.

 

Socialdemokraterna i Ystad vill ge förutsättningarna till att Ystad skall sjuda av möjligheter för ett aktivt liv.

 

Här är alla våra idrottsföreningar en grundbult. Bowling passar både gammal och ung och måste finnas med i framtiden. Detta utlovades när den gamla hallen stängdes och  vi vill inte att den prioriteras bort.

Ge oss din röst för en aktiv politik i ett aktivt Ystad den 14 september. 

Sidan uppdaterades senast: 2014-06-28 10:06