En jul för alla

Våra tankar går självklart till dem av oss som av olika skäl inte har någon att ge till eller att få något av, de av oss som av olika skäl är ensamma och som kanske inte heller har de ekonomiska förutsättningarna för detta.

En gåva kan vara liten, mycket liten, men ha en stor betydelse. Glöm aldrig att ditt leende, din kram och ditt engagemang för andra kan betyda mycket .

Ystads arbetarkommun valde i samband med att alla medlemmar bjöds på julbord också samla in pengar för att skänka till Cancerfonden. Det finns också möjlighet att bidra till fler behjärtansvärda ändamål, till exempel:

  • Stadsmissionen som kommer att arrangera en julfest för barn. Det behövs tyvärr.
  • Ystads Verdandi Attack har i många år bjudit in till ensammas jul och gör så även i år, på klostergården i Ystad - dit alla är välkomna kl 13.00 på Julafton.

Dessa organisationer har inget vinstintresse, de bjuder på sitt engagemang och förståelse för andra människor. Att ge är också att få och det är det som driver oss politiker att använda vår tid och engagemang för att bygga ett samhälle där vi alla känner oss välkomna!

God Jul!

 

Med vänliga hälsningar

Cecilia Magnusson-Svärd
Förtroendevald politiker

Kommunfullmäktige, Kommunstyrelsen

Sidan uppdaterades senast: 2014-12-23 15:42