VAL 2014 - Riksdag

Hej!

Jag heter Roger Jönsson och jag ställer upp som riksdagskandidat för socialdemokraterna i Ystad och södra Skåne. Jag är din kandidat från Ystad till Riksdagen.


Du hittar mig i Svenstorp utanför Köpingebro. Till vardags arbetar jag med unga arbetslösa på arbetsförmedlingen i Ystad. Politiken gör mig alert eftersom politiska beslut kan skapa förändringar i vårt samhälle som för med sig förbättringar för oss alla. 

I Riksdagen vill jag arbeta för dig med följande frågor:

 

  1. Ett stöttande samhälle skapar gemenskap för alla
    Vi måste tillsammans bygga ett samhälle som blir utgångspunkten för ett hälsosamt och tryggt liv. Alla människor har ett värde och ett ansvar att ta hand om och stötta varandra. 
  2. Utbildning är grunden för människors lika möjligheter
    Mitt liv och den jag är i dag beror på den utbildning jag fått. Som lärare, arbetsförmedlare och socialpolitiker har min tro på att vi måste investera i våra unga nu för att de ska få en god start och ett gott liv stärkts. Våra barn och ungdomar har rätt till en utbildning som banar väg för en hälsosam och trygg uppväxt med arbetsmöjligheter. 
  3. Ett demokratiskt arbetsliv
    Alla arbetstagare har rätt till ett anständigt jobb med anständiga villkor som ger värdighet åt den enskildes insats. Meningsfull sysselsättning som går att försörja sig på skapar trygghet och tilltro. Tillsammans med en hälsosam arbetsmiljö som präglas av delaktighet blir det möjligt för den enskilde att påverka sin arbetsdag. 

 

Tack för att du röstar på Socialdemokraterna i höst.

Med vänlig hälsning, 
#5 Roger Jönsson

 

Följ Roger på FaceBook

Kontakta mig här:

Mobiltelefon: 0706-746186

E-post: rogerjonsson.s@gmail.com

Blog: http://rogerjonssons.blogspot.se

Twitter: @rogerystad

 

Valmaterial Affisch

Valmaterial Kreditkortsfolder Dragspel

Sidan uppdaterades senast: 2014-06-26 10:16