Roger Jönsson, Socialdemokraterna - från Ystad till Riksdagen #5rogerjönsson

Hej!

Jag heter Roger Jönsson och jag ställer upp som riksdagskandidat för Socialdemokraterna i Ystad och södra Skåne.

Du hittar mig i Svenstorp utanför Köpingebro, där jag bor tillsammans med min fru Jennie och våra många husdjur. Till vardags arbetar jag med unga arbetslösa på arbetsförmedlingen i Ystad. Politiken gör mig alert eftersom politiska beslut faktiskt kan skapa förändringar i vårt samhälle som för med sig förbättringar för oss alla.

I Riksdagen vill jag arbeta för Socialdemokraterna med följande frågor:

1. Ett stöttande samhälle skapar gemenskap för alla

Vi måste tillsammans bygga ett samhälle som blir utgångspunkten för ett hälsosamt och tryggt liv. Alla människor har ett värde och ett ansvar att ta hand om och stötta varandra.

2. Utbildning är grunden för människors lika möjligheter

Mitt liv och den jag är i dag beror på den utbildning jag fått. Som lärare, arbetsförmedlare och socialpolitiker har min tro på att vi måste investera i våra unga nu för att de ska få en god start och ett gott liv stärkts. Våra barn och ungdomar har rätt till en utbildning som banar väg för en hälsosam och trygg uppväxt med arbetsmöjligheter.

3. Ett demokratiskt arbetsliv

Alla arbetstagare har rätt till ett anständigt jobb med anständiga villkor som ger värdighet åt den enskildes insats. Meningsfull sysselsättning som går att försörja sig på skapar trygghet och tilltro. Tillsammans med en hälsosam arbetsmiljö som präglas av delaktighet blir det möjligt för den enskilde att påverka sin arbetsdag.

Tack för att du stödjer Socialdemokraterna i ditt Riksdagsval!

Med vänlig hälsning, Roger Jönsson

Kontakta mig här:

Mobiltelefon: 0706-746186
E-post: rogerjonsson.s@gmail.com
Blog: http://rogerjonssons.blogspot.se
Twitter: @rogerystad #5rogerjonsson

Sidan uppdaterades senast: 2014-05-07 14:46