Broderskap söker en press- och info.sekreterare

Press- och informationssekreterare


Broderskapsrörelsen – Sveriges Kristna Socialdemokrater bildades 1929 och är en av Socialdemokraternas fyra sidoorganisationer. Sveriges Kristna Socialdemokrater är en radikal kraft inom både arbetarrörelsen och i kyrkor och samfund. Vi samarbetar också nära med freds- och solidaritetsrörelser. Vi hämtar inspiration i brytningen mellan det kristna kärleksbudskapet och den demokratiska socialismen. Välkommen att läsa mera om Broderskapsrörelsen på www.broderskap.se

 


Broderskapsrörelsen söker en press- och informationssekreterare för en fast anställning. Tjänsten är på heltid och du kommer att vara placerad på vår förbundsexpedition på Kungsholmsgatan 8 i Stockholm. Vi ser helst att du kan börja till den 1 januari 2006. På Broderskapsförbundet tillämpar vi en ömsesidig provanställning på 6 månader.

I dina arbetsuppgifter som press- och informationssekreterare ingår bland annat att:

· Utveckla rörelsens relationer med media
· administrera och utveckla vår webbplats och vår rörelsesida i Tidningen
Broderskap
· utveckla rörelsens interna och externa kommunikationskanaler
· bereda förbundets budskap i aktuella politiska frågor

Som press och informationssekreterare på Broderskapsrörelsen bör du ha kunskaper om hur myndigheter, arbetarrörelsen och folkrörelserna fungerar. Du bör ha ett gott politiskt omdöme samt vara flexibel och stor förmåga till självständigt arbete samt dela förbundets värderingar och vårt internationella engagemang. Du skall behärska svenska och engelska i både skrift och tal. Lön utgår enligt gällande ombudsmannaavtal; SAP-F.

Ansökan med meritförteckning ställs senast den 12 oktober till Samuel Stengård, Broderskapsrörelsen, Box 704 03, 10725 Stockholm eller via e-post enligt nedan.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Förbundssekreterare Samuel Stengård på telefon 070-302 51 75 eller e-post: samuel@broderskap.se samt av ordförande Peter Weiderud på telefon 0708-45 03 60
 


Dokument (öppnas i separat fönster)                                              Adobe Reader krävs.
annons till press- och informationssekreterare.pdf (156 kB)