Extra medlemsbrev

Socialdemokraterna i Göteborg

Extra medlemsbrev  2014-04-24

 

Det här mejlet går ut till alla partimedlemmar i Göteborgs partidistrikt med e-postadress. Har du problem att läsa mejlet - klicka på "view this email in your browser" längst upp i högra hörnet.

24 april, extra medlemsbrev

I medlemsbrev finner du:

- Detta extra medlemsmail ägnas helt och hållet åt dörrknackningarna inför EU-valet den 25 maj.

 ---------------------------------------------------------------------------------- 

Nu knackar vi hem valsegern

Först var vi fem, sedan tjugo – nu 105 och vi tänker bli minst 400!

Bakgrund

För att vänja organisationen vid att knacka dörr och kunna träffa rätt målgrupper startade vi i februari en dörrknackningskampanj där vi varje månad skulle knacka oss igenom alla tio stadsdelskretsarna.

Nu är vi snart där, nästa vecka har över trettio dörrknackningar genomförts. Vi blir fler och fler och arbetet går bättre och bättre. Vi har samtalat med över 4000 Göteborgare vilket innebär att vi steg för steg närmar oss det mål på 70 000 samtal fram till riksdagsvalet som är uppsatt.

 

Nu ökar vi tempot!

De sista tre veckorna inför EU-valet kommer vi tillsammans att genomföra 53 stycken dörrknackningar. Måndag till torsdag de tre sista veckorna knackas det på fyra eller fem ställen i Göteborg varje kväll.

Här kommer du in, det är nu vi behöver din hjälp!

 

Hur gör du?

Genom att följa länken här nedan får du reda på vilka datum som det knackas, tryck på rullistan och du får fyra eller fem alternativ på ställen att knacka på. Kryssa i när du kan vara med och välj vilket område. Du kan räkna med att dörrknackningarna äger rum mellan ca: 18.00 – 20.00. Exakt tid, samlingsplats och kontaktperson kommer du att få mail om några dagar innan själva dörrknackningen.

 

Är det inte svårt?

Själva dörrknackningen är inget konstigt eller svårt, det finns en eller några ansvariga från den aktuella stadsdelskretsen som hjälper dig, parar ihop dig med någon som har lite mer erfarenhet om det är första gången och sedan kör ni igång!

 

Inför EU valet hälsar vi på hos människor i områden där det är många som röstar på oss så du kommer att möta många glada tillrop och enkelt kunna värva medlemmar till partiet!

Knappa in länken till anmälningstalongen!

https://response.questback.com/socialdemokraterna/dorrknackeu/

Väl mött i trappuppgångarna!

 

Rasmus Andersson

Föreningsombudsman

Sidan uppdaterades senast: 2014-05-03 14:58