Medlemsbrev 13

Socialdemokraterna i Göteborg
Medlemsbrev nr 13 2014-09-01

View this email in your browser (*|ARCHIVE|*)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

13 dagar kvar!

Att vara valledare i den här staden är en glädje, det är fantastiskt att se allt engagemang och det hårda jobb som görs för att vi Socialdemokrater ska vinna det här valet och för att Stefan Löfven ska bli statsminister. Ni gör ett jätteviktigt arbete och jag vet att ni gör det för att ni brinner för en bättre värld, för att ni vet hur viktigt det här valet är. Nu måste vi orka hela vägen och hålla i samtalskampanjen ända till det att vallokalerna stänger. Idag är det 13 dagar kvar och det finns ingen tid att förlora. Det kommer bli oerhört jämnt och varje röst är viktig. Fortfarande är det många väljare som inte bestämt sig. Nu jobbar vi på för ett bättre Sverige som håller samman, där arbetslösheten minskar och skolresultaten blir bättre. För det behövs ett socialdemokratiskt styre i riksdag, region och kommun. Nu kämpar vi i 13 dagar till!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Argumentationsstöd till valarbetare

Som hjälp i samtalskampanjen finns det framtaget ett internt argumentationsstöd med fakta och argument kring vår politik. Det finns både en kortversion och en mer fördjupande text. Det finns också en rapport över Göteborgs utveckling de senaste 20 som visar att vår stad är framgångsrik på många områden. Eftersom många har frågor kring det Västsvenska paketet finns också ett dokument med svar på de vanligaste frågorna. Läs, använd och sprid dessa bland valarbetarna i organisationen.

Argumentationsstöden uppdateras löpande, återkom gärna till sidan.
Klicka här för att komma till våra interna argumentationsstöd (http://www.socialdemokraterna.se/Webben-for-alla/Partidistrikt/Goteborg/Parti/Internt-kampanjematerial/)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Dörrknackningar - det är nu eller aldrig!

Med bara 13 dagar kvar till valet är din insats avgörande. Klicka på länken nedan för att göra ditt bidrag till en valseger - 15 september är det för sent!

Man går alltid två och två vid dörrknackningarna och alltid en mer erfaren med en ny.Genom att anmäla dig via länken nedanför väljer du vilken stadsdel och kvällar du kan hjälpa till. Ett par dagar innan varje tillfälle får du ett mail med information om exakt samlingsplats, tid och kontaktperson.
Klicka här för att anmäla dig till dörrknackning (https://response.questback.com/socialdemokraterna/hostknack14/)
Ansvarig: Rasmus Andersson tel: 031-339 63 14 r (http://rasmus.andersson@socialdemokraterna.se) asmus.andersson@socialdemokraterna.se (mailto:rasmus.andersson@socialdemokraterna.se)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Valfinal 13 september på Götaplatsen

Som traditionen bjuder är det valfinal på Götaplatsen. Självklart är partiledaren på plats liksom lokala partiföreträdare. Det kommer bjudas på tal, musik, ansiktsmålning, mat, kaffe och mer därtill. Arrangemanget startar 12:30 och slutar 15:00.

Ta med alla du känner och kom till Götaplatsen!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Valvaka 14 september kl 19.30

Kom och tjöta, följ sammanräkningen från vallokalerna, häng med hur TV och sociala media bevakar, invänta valresultatet tillsammans med partivänner och valarbetare.
Plats: Folkteatern, Olof Palmes plats
Hållplats: Järntorget

Biljetter kostar 100 kr finns att köpa på partidistriktets expedition mellan 3 - 8 september. I biljettpriset ingår buffé och underhållning.

Frågor? 031-339 63 00

Ansvarig: Carina Ring, 031-339 63 02, 073-0261900, carina.ring@socialdemokraterna.se (mailto:carina.ring@socialdemokraterna.se)

============================================================
Vill du veta mer kan du alltid följa oss på facebook, twitter och hemsida.
** Facebook (http://www.facebook.com/socialdemokraternaigoteborg)
** Twitter (http://www.twitter.com/sgoteborg)
** Website (http://www.socialdemokraterna.se/gbg)

Sidan uppdaterades senast: 2014-09-02 10:01