Medlemsbrev 4

Socialdemokraterna i Göteborg

Medlemsbrev nr 4     2014-04-02

 

Det här mejlet går ut till alla partimedlemmar i Göteborgs partidistrikt med e-postadress. Har du problem att läsa mejlet - klicka på "view this email in your browser" längst upp i högra hörnet.

--------------------------------------------------------------------------------------

Årskongress i helgen, 4-5 april

Idag lyser solen och till helgen är det dags för partidistriktets årskongress, två tydliga vårtecken. På Arken samlas 251 ombud för att besluta om 75 motioner och Socialdemokraterna i Göteborgs politiska plattform. Vi ska också fastställa valsedlarna till riksdag, region och kommun. Jag ser ser fram mot helgen, det är alltid lika roligt att träffa alla engagerade och idérika människor som utgör det här partiet.

 

Efter årskongressen är det inte långt kvar till EU-valet. För att vi ska kunna nå framgångar i valet måste vi alla hjälpas åt att mobilisera våra väljare. Genom att föra samtal med göteborgarna hjälper vi till att göra Europa bättre - investeringar i framtiden går före åtstramningar och skattesänkningar.

 

Vi ses i helgen eller i valrörelsen!

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Nyfiken på distriktårskongressen?

På vår hemsida kan du anmäla dig som besökare, läsa handlingarna och se tider. Knappa in socialdemokraterna.se/gbgdak14 (https://www.socialdemokraterna.se/gbgdak14)  eller klicka på den gråa rutan nedan.

Kontakt: 031-339 63 00; info.goteborg@socialdemokraterna.se (mailto:eva.olofsson@socialdemokraterna.se)

Klicka här för att läsa mer på distriktårskongressen (https://www.socialdemokraterna.se/gbgdak14)

--------------------------------------------------------------------------------------

Har du vänner som har frågor om EU-valet, Europapolitiken eller hur besluten i EU-parlamentet påverkar Göteborg? Känner du någon som vill ha SMS-påminnelse om att gå och rösta?

Socialdemokraterna i Göteborg har lanserat en hemsida

där du kan fråga Olle Ludvigsson, göteborgarnas röst i Europa, det du undrar. Där kan du också skriva upp ditt mobilnummer så får du en påminnelse om att gå och rösta. Förutom det finns matnyttig information om hur Olle Ludvigsson vill sätta Europa i arbete, ge unga chansen, få ordning och reda på arbetsmarknaden och öka jämställdheten. Se till att gå in på hemsidan och sprida den vidare.

Till EU-valet 7-25 maj finns nu den officiella foldern för utdelning.  Finns på partiexpeditionen att hämta men också på www.socialdemokraterna.se/goteborg/valseger2014 för den som önskar att skriva ut på egen hand.

 

Ansvarig: Danish Sial , 073-025 57 22

danish.sial@socialdemokraterna.se

Gå till hemsidan - olleludvigsson.eu (http://olleludvigsson.eu/)

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Läs mer om Första Maj i Göteborg (https://www.socialdemokraterna.se/Webben-for-alla/Partidistrikt/Goteborg/Parti/Forsta-maj/)

Sidan uppdaterades senast: 2014-05-03 14:56