Medlemsbrev 7

Socialdemokraterna i Göteborg
Medlemsbrev nr 7     2014-05-19

 

Alla samtal räknas

Valtemperaturen ökar hela tiden och med en vecka kvar lägger vi i den sista växeln för att göra ett så bra EU-val som möjligt. Vi har redan samtalat med drygt 18 000 Göteborgare och vi fortsätter samtalskampanjen ända till dess att vallokalerna stänger på söndagskvällen.

När valdeltagandet är lågt är det extra viktigt att vara ute och påminna väljarna om valet. Det finns inte längre någon överenskommelse mellan partierna om att inte kampanja på valdagen och ska vi få så många som möjligt att lägga sin röst måste vi orka hela vägen. Varje röst är viktig om vi ska få ett bättre Europa. För alla.

 

Vi ses på valvakan!

-------------------------------------------------------------------------- 

Valvaka söndag 25 maj kl.19.00 - 23.30

 

Vi träffas på Folkteatern, Olof Palmes plats, hållplats: Järntorget

Inträdet är gratis men vill man äta erbjuder vi pastasallad eller vegetariskt för 40:-

Matbiljetter finns att köpa på partidistriktets expedition.

Anmäl ert deltagande på valvakan senast fredag.

Klicka här för att boka anmäla dig till valvakan (https://response.questback.com/socialdemokraterna/euvalvaka/)

Caféet är öppet och säljer dricka, vin, öl, gott kaffe och te.

Kom och tjöta, följ sammanräkningen från vallokalerna, häng med hur TV och sociala media bevakar, invänta valresultatet tillsammans med partivänner och valarbetare.

 

Ansvarig: Carina Ring

carina.ring@socialdemokraterna.se (mailto:carina.ring@socialdemokraterna.se) , 031-339 63 02, 0730-26 19 00

--------------------------------------------------------------------------

Sista rycket – sista knacket!

 

Det har gått så bra med våra dörrknackningar, att när veckan är slut har vi under våren sammanlagt genomfört över 80 dörrknackningar över Göteborg!

Vi kan se att det finns några områden kvar att knacka i för att verkligen få ut det mesta av röstmaximeringen. Därför arrangerar vi några större arrangemang den sista helgen, vi samlar ihop ett stort gäng och knackar av oss det sista!

Har du fortfarande inte fått skavsår och har humöret på topp, anmäl dig via den här länken senast torsdagen den 22:e maj!

Klicka här för att anmäla dig till dörrknackningen 20, 21, 22 maj (https://response.questback.com/socialdemokraterna/dorrknackeu/)

Klicka här för att anmäla dig till dörrknackningen 24, 25 maj (https://response.questback.com/socialdemokraterna/sistaknacket/)

 

Ansvarig: Rasmus Andersson, föreningsombudsman

rasmus.andersson@socialdemokraterna.se (mailto:rasmus.andersson@socialdemokraterna.se) , 031-339 63 14

--------------------------------------------------------------------------

Valrörelsen är glödhet. Inte bara på gator och torg utan även online.

Socialdemokraterna i Göteborg har både ett twitterkonto: @sgoteborg och en facebook-sida: www.facebook.com/socialdemokraternaigoteborg.

Twitter och Facebook uppdateras dagligen med nyheter, information och bilder. Se till att du följer oss via twitter och facebook inte bara för att  hålla dig uppdaterad, utan även för att föra debatten.

Aktivera dig online. Följ Socialdemokraterna i Göteborg, gilla inläggen, sprid de vidare och för debatten för ett bättre Göteborg. För alla.

Dansa loss på Hammarkullekarnevalen

Precis när vi andats ut efter EU-valrörelsen kommer en helg med två stora event. West Pride har du fått information om tidigare, samtidigt en bit norrut skrudar hela Hammarkullen om till den hetaste Karnevalsplatsen i norra Europa!

Som vanligt finns Socialdemokraterna på plats och som vanligt behövs det massa volontärer som hjälper till att höja feststämningen!

Här kan du anmäla dig för att hjälpa till på karnevalen! (https://response.questback.com/socialdemokraterna/hammarkullen2014/)

============================================================

Vill du veta mer kan du alltid följa oss på facebook, twitter och hemsida.

** Facebook (http://www.facebook.com/socialdemokraternaigoteborg)

** Twitter (http://www.twitter.com/sgoteborg)

** Website (http://www.socialdemokraterna.se/gbg)

 

This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this? (*|ABOUT_LIST|*)     unsubscribe from this list (*|UNSUB|*)     update subscription preferences (*|UPDATE_PROFILE|*)

*|LIST_ADDRESSLINE_TEXT|*

Sidan uppdaterades senast: 2014-05-19 23:41