Vår förening

Välkommen till Tynnereds Socialdemokratiska Förening!

Sedan 1968 har vi i Tynnered haft en livaktig socialdemokratisk förening. Vi ordnar möten med intressanta gäster och spännande meningsutbyten. Vi har samma grundvärderingar om solidaritet och rättvisa men ändå är diskussionen livlig när vi vill nå vårt mål, en god livsmiljö för alla i Tynnered.

Särskilt intresserar vi oss för arbetet i stadsdelsnämnden SDN Västra Göteborg. Tillsammans med våra S-ledamöter kan vi vara med och utforma politiken i vår stadsdel.

Vi deltar också i andra aktiviteter där vi bland annat ser teater på Folkteatern, deltar i partiets Forumgrupper, håller i studiecirklar och står ute på gator och torg i Tynnered.

I samband med val ökar intresset avsevärt. Valen är politikens livsnerv och alla som vill bidra är hjärtligt välkomna, det kan vara så lite som att komma på ett medlemsmöte för att diskutera med partikamrater som att hjälpa till i någon av våra aktiviteter.

Är du nyfiken? Vill du också vara med?

Hör av dig till ordf. Ingvar Svensson eller anmäldig i länken "Bli medlem" till höger.

Sidan uppdaterades senast: 2016-09-16 10:55